Duikschool

Aquarius Diving

Duiken is een bijzondere sport. Je zweeft gewichtloos door het water waardoor je het gevoel hebt dat je in een andere dimensie leeft. Duiken is dan ook een relaxte en rustgevende sport! Het duiken werd tot halverwege de twintigste eeuw voornamelijk beroepsmatig gedaan, maar is tegenwoordig ook een recreatief tijdverdrijf. In Nederland heeft de duiksport de afgelopen jaren dan ook een enorme vlucht doorgemaakt. Meer mensen dan ooit te voren hebben de duiksensatie meegemaakt en velen van hen hebben het virus te pakken.

Duikschool

Duikopleidingen

Je kunt bij duikschool Aquarius Diving terecht voor alle soorten duikopleidingen, van beginnerscursus tot kaderopleidingen.
Lees meer

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Regelmatig heeft duikschool Aquarius Diving aanbiedingen. Wil je een duikopleiding cadeau geven… kijk dan snel verder…
Lees meer

Duikschool Aquarius Diving verzorgt duikopleidingen in de omgeving van Eindhoven. Aquarius Diving is een duikschool met veel persoonlijke aandacht voor zijn cursisten. Naast de duikopleidingen hebben wij een geselecteerd netwerk aan duikers, die samen in hun vrije tijd duiken. Iedereen is van harte welkom om met ons een funduik te maken. Wil jij ook een keer met ons meeduiken, kijk dan eens op onze Duikkalender. Je bent van harte welkom! Ben je niet in het bezit van een duikbrevet dan is dit geen probleem.

Duikschool Aquarius Diving leidt jou graag op tot ervaren duiker.