20130525 aquabest 028Eindhoven, juli 2013
Marco

Samen met mijn 2 kinderen heb ik bij Aquarius Diving de opleiding tot Open Water Diver gevolgd. Dat is ons zeer goed bevallen. De persoonlijke aandacht was optimaal en de theorie – ondanks het grote leeftijdsverschil – voor ons alle drie goed te begrijpen.

Helaas bleken de praktijklessen voor mijn dochter (12 jaar) nog iets te zwaar te zijn, dus zij heeft de opleiding niet afgerond. Mijn zoon (15 jaar) en ik zijn natuurlijk wel verder gegaan en hebben op zondag 7 juli 2013 ons OWD-brevet gehaald. De hoeveelheid kennis en ervaring van Thijs gaf mij voldoende vertrouwen om samen met mijn kinderen bij Aquarius Diving de opleiding tot OWD te volgen.

Oosterhout, september 2012
Marc

Marc

Gedurende 2012 heb ik bij duikschool Aquarius Diving diverse duikopleidingen gevolgd, t.w. Enriched Air Nitrox, Advanced Open Water Diver, Search&Recovery, UW Navigator, Night Diver, Deep Diver, Medical Trained, AED en Rescue Diver.

Ik ben erg tevreden over duikschool Aquarius Diving en de methodiek van de duikopleidingen. Aansluitend ben ik daarom begonnen met de IDD kaderopleiding Divemaster.
Thijs bedankt.

Oosterhout, september 2011
Marieke

In de zomer van 2011 heb ik  bij duikschool Aquarius Diving de duikopleiding Open Water Diver gevolgd.

MariekeIk ben uitermate tevreden over zowel de duikschool Aquarius Diving als de duikinstructeur Thijs Abels. Ook was ik zeer tevreden over de interactieve en hoeveelheid theorielessen, alsmede de wijze van overdracht voor, tijdens en na de duik. Ik ben vooral te spreken over de oefeningen tijdens de duikopleiding, het aantal duiken, de inhoudelijke kennis en betrouwbaarheid van Thijs. Ik heb volledig vertrouwen in hem. Ook over de aandacht voor mij als cursist en de veiligheid tijdens de duik ben ik uitermate tevreden.

Arnhem, 2010 en 2011
Diane

In 2010 en 2011 heb ik wederom diverse duikopleiding gevolgd bij duikschool Aquarius Diving, t.w. Medical Trained,  AED, Rescue Diver, Enriched Air Nitrox, Deep Diver. Ik ben uitermate tevreden over Aquarius Diving en de duikinstructeur Thijs Abels. Aan de eerder geuitte lovende woorden kan ik niets meer toevoegen.

Eindhoven, december 2010
HenrieHenrie

Na eerdere duikopleidingen bij duikschool Aquarius Diving in 2008 heb ik in de periode november 2008 t/m december 2010 de IDD duikopleidingen Medical Trained, AED en Divemaster gevolgd. In een enquêteformulier heb ik aangegeven erg tevreden te zijn, over zowel de duikschool Aquarius Diving als de duikinstructeur Thijs Abels.

Arnhem, oktober 2009
Diane

Na mijn opleiding tot OWD heb ik aansluitend de duikopleiding Advanced Open Water Diver gevolgd bij duikschool Aquarius Diving. Wederom prima begeleid en opgeleid. Door de betrouwbaarheid & expertise van de duikinstructeur Thijs Abels voel ik mij veilig in het water en kon ik mij concentreren op het duiken. Vooral de 1e nachtduik en diepe duik waren spannend. Thijs ging hier op een rustige manier mee om, waardoor ik met een goed gevoel het water in ging. Wederom een goed verzorgde duikopleiding met veel meer extra aandacht en tijd.

Arnhem, juli 2009
Diane

Ik ben uitermate tevreden over mijn duikopleiding Open Water Diver bij duikschool Aquarius Diving. Vooral de betrouwbaarheid door kennis en doen van de duikinstructeur Thijs Abels geven mij een vertrouwd gevoel. Zonder deze punten was ik naar alle waarschijnlijkheid na mijn 1e duik niet meer het water in gegaan.

Tevens heb ik ontzettend veel aandacht gehad inzake tig x duiken en herhaling. Als beginner heb ik daardoor veel meer ervaring op kunnen doen en lig ik zekerder in het water.

Eindhoven, 12 juni 2009
Peter

Peter Oostvoornse meerIk heb gedurende 2008 met drie collega’s bij duikschool Aquarius Diving diverse IDD duikopleidingen gevolgd, t.w. Enriched Air Nitrox, Search&Recovery, UW Navigator, Night Diver, Deep Diver, Rescue Diver, Drysuit Diver en NAUI Master Scuba Diver bij Aquarius Diving. Alle duikopleidingen heb ik als zeer prettig  en goed ervaren. De bijbehorende duiken waren ook meer dan voldoende. Ik heb bewondering voor de kennis en vaardigheden van de duikinstructeur Thijs Abels. De extra informatie, certificaten en niet te vergeten de gastvrijheid van hem en zijn vrouw Tini heb ik zéér gewaardeerd.

Groene Heuvels

Eindhoven, mei 2009
Bart

In het voorjaar van 2009 heb ik de specialty UW Navigator bij duikschool Aquarius Diving gevolgd. In een enquêteformulier heb ik aangegeven erg tevreden te zijn over zowel de Aquarius Diving als de duikinstructeur Thijs Abels.

Eindhoven, 8 juni 2009
Henrie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vlnr Ruud, Henrie, Thijs, Peter, Vincent

Gedurende 2008 heb ik met drie collega’s (Ruud, Peter en Vincent) bij duikschool Aquarius Diving diverse IDD duikopleidingen gevolgd, t.w.: Enriched Air Nitrox, Search&Recovery, UW Navigator, Night Diver, Deep Diver, Rescue Diver, Drysuit Diver en NAUI Master Scuba Diver. Er was een ontspannen en gezellige sfeer van zowel de cursisten als van de duikinstructeur Thijs Abels.

Het fanatisme en gedrevenheid waarmee Thijs de theorie en praktijk presenteerde en uitvoerde werd naar mijn beleving door de gehele groep als leerzaam, positief en prettig ervaren. Persoonlijk heb ik deze periode met alle duikopleidingen en specialties als uitstekend ervaren. Ik ben van mening dat wij binnen de mogelijkheden die geboden zijn, zowel qua tijdplanning en opleidingsmateriaal  ruimschoots aan onze grieven zijn gekomen, denk zelfs nog meer als bij een commerciële duikschool van welke organisatie dan ook. Het resultaat van mijn tevredenheid t.a.v. de bovengenoemde cursussen en de manier waarop dit gegeven werd hebben mij juist ertoe bewogen tot het volgen van vervolgopleidingen zoals Medical Trained, AED en Divemaster bij Aquarius Diving.