Duikschool Aquarius Diving

ThijsMedio april 2004 ben ik zelf pas begonnen met duiken. Ik was toen 48 jaar. Ik vind het heerlijk om onder water te zijn. Hier kan ik mijn hoofd leeg maken en genieten van zijn natuurlijke omgeving. Duiken is een onderdeel van mijn vrijetijdsbesteding geworden.

Na veel en intensief duiken ben ik sedert 2007 duikinstructeur bij zowel IDD als NAUI. Na mijn opleiding tot instructeur ben ik begonnen met duikschool Aquarius Diving. Ik heb in de loop der jaren diverse IDD duikopleidingen gegeven zoals OWD, Advanced Diver, Master Scuba Diver (NAUI), Divemaster en Assistant Instructor. Tevens de IDD specialty’s AED, Boat Diver, Deep Diver, Drysuit Diver , EANx, Medical Trained, Night Diver, Rescue Diver, Search & Recovery Diver en Underwater Navigator.

Ik ben een ervaren duiker, die je persoonlijk begeleidt met een duik. Eerdere cursisten geven aan, dat zij door mijn professionaliteit en persoonlijke aandacht met veel plezier terugkijken naar hun duikopleiding. Door hun opleiding bij duikschool Aquarius Diving kunnen zij overal ter wereld op een veilige en goede manier duiken. Alle door mij afgegeven brevetten worden wereldwijd erkend.

Mijn duikopleidingen zijn:

 • 1-ster duikbrevet, 24 oktober 2004 (IADS)
 • Advanced Scuba Diver, 13 maart 2005 (NAUI)
 • Nitrox Diver, 1 mei 2005 (TDI)
 • Master Scuba Diver, 9 januari 2006 (NAUI)
 • Advanced Scuba Rescue Diver, 6 september 2006 (NAUI)
 • Night Diver, 7 september 2006 (NAUI)
 • Deep Diver, 6 november 2006 (NAUI)
 • Instructor, 1 oktober 2007 (NAUI)
 • Master Diver Instructor, 13 december 2007 (IDD)
 • Instructor Medical Trained, AED en Oxygen Provider, 13 maart 2016 (IDD)
 • Divemaster en Discover Scuba Diver Leader, 1 juni 2017 (PADI)